Cégeknek

Cégvezetőként biztos tapasztaltad már, hogy a munkahelyen sokszor jelen van a feszültség és a stressz. Beszélhetünk pozitív és negatív stresszről. A pozitív stressz motivál, a negatív inkább hátráltat. Sajnos az a tapasztalat, hogy az emberek többsége ezt nem tudja megfelelően és hatékonyan kezelni. Nagyon fontos a kitűzött célok elérésében, hogy a vezetők és a munkatársak is mentálisan jól legyenek, összhangban tudjanak dolgozni. Ha feszült a légkör, az emberek nem tudnak egymással megfelelő munkatársi kapcsolatot kialakítani, a munkájukat kevésbé hatékonyan végzik, így sokkal nehezebb az irányítás is.

Célom az, hogy a munkahelyeket mindenki számára élhetővé tegyem, mégpedig:

  • egy 8 héten át tartó (heti 1 alkalom, időtartama 1-1,5 óra) csoportos programmal, ami az élet minden területét érinti, illetve lazító és relaxációs technikák elsajátításával.
  • heti 1 nap (igény és létszám szerint változtatható) rendelkezésre állás a vezető/k, és/vagy kollégák számára (másfél óra / fő) egyéni konzultációra, ahol a saját személyes problémákra keressük a megoldást. 

Ha a vezetők és munkatársak egyaránt jó lelki állapotban vannak, feloldódnak a gyermekkori traumák, párkapcsolati és egyéb problémák, pl. évek óta dédelgetett düh, harag, gyász, stb., sokkal könnyebb az együttműködés. Nő a motiváció, a kreativitás, a terhelhetőség, így lehetőség van egy kiegyensúlyozottabb, jobb munkahelyi élet megteremtésére.

Ajánlatkérés

A program személyesen, vagy online formában is megvalósítható, hatékonyságát tekintve nincs különbség.

Minimális létszám 5 fő, az ár a résztvevők létszámát figyelembe véve alakul.

Kérj árajánlatot a létszám megjelölésével, illetve, hogy személyes jelenlétet, vagy online verziót szeretnél.

Minden információt bizalmasan kezelek, a titoktartás törvényét figyelembe véve.

Programok a személyedre szabva

Ekam kör

Az Ekam több mint egy struktúra, több mint egy épület. Az Ekam egy erőteljes lény, aki meghallja a szívbéli szándékaidat és valóra váltja azokat.

Scroll to Top