Farkas Kata

Védikus életmód mentor, Ultrarövid terápiás konzulens, és Ekam mitra vagyok. 

Hosszú évek óta foglalkoztat a lelki egész-ség, a pszichológia és a spiritualitás, a tanulás és a fejlődés mindig is az életem részét képezte.

A nehéz élethelyzetek engem is megtaláltak, ebben az időszakban folyamatosan kerestem a megoldást, hogy hogyan tudnám a nyugalmat, a békét, a belső egyensúlyt elérni. Ekkor találtam rá 2014-ben 34 évesen az igazi utamra, a Védikus tanokra, ami igazi megoldást, óriási változást hozott az életembe. Így alakult ki bennem az a csillapíthatatlan vágy, hogy ezt a tudást, ami megalapozza a kiegyensúlyozott életet, azt, hogy mindig álljunk stabilan, még az ingoványos talajon is, minél több embernek átadjam.

Indiában az O&O Akadémia kurzusait látogatom, Magyarországon pedig a Narada Védikus Akadémián hallgattam Bakos Attila előadásait és itt szereztem betekintést a jóga filozófiájába és tanultam meg az életvezetés művészetét.

2020-ban kezdtem el Dr. Buda László által kifejlesztett Ultrarövid Terápia® képzését, ami szintén nagy előre lépés, hogy segítséget nyújtsak, egy jobb élet lehetőségének a megteremtésében, illetve az elakadások feloldásában (pl. gyermekkori traumák, gyász, szorongás, veszteség, sérelem stb.). „Az Ultrarövid Terápia® egy – Dr. Buda László által kifejlesztett – intenzív egyéni konzultációs módszer, melynek legfőbb jellemzői a gyorsaság, a mélység és a hatékonyság. Rövid időkeretben, a lényegre fókuszálva igyekszünk jelentős felismerésekig jutni, érdemi döntéseket hozni és konkrét lépések tenni a vágyott változás felé. Bővebben: www.ultrarovidterapia.hu”.

2024-ben Hangtálterápiás konzulens mesteri képzést végeztem, ezzel is hozzájárulva, segítve a relaxálás, előrelépés, nyugalom állapotának az elérését.

Egy régi álmom vált valóra, mikor 2020-ban megnyithattam az Ananda műhely kapuit mindazok számára, akik egyéni kezelés, vagy csoportos programok keretein belül szeretnék megtalálni az igazi útjukat az életükben.

Indiai kurzusok, amin részt vettem:

 • FIELD OF ABUNDANCE
 • EKAM ENLIGHTENMENT FESTIVAL
 • EKAM CIRCLE MITRA TRAINING
 • 5 AWAKENINGS COURSE
 • ONENESS DEEKSHA GIVER COURSE

MANIFEST COURSES:

 • DISCOVER LOVE IN SOULMATES
 • AWAKEN TO LOVE ABUNDANCE IN FAMILY
 • HEALTH
 • JOURNEY FOR WEALTH ABUNDANCE
 • Field of Awakening ( Németország)
 • Field of Awakening (Hollandia)
 • Field of Awakening (Svájc)

Programok a személyedre szabva

Védikus életvezetés

Ez egy átfogó terápiás rendszer, mely magába foglalja a fizikai test, az érzelmek, az elme és az emberi kapcsolatok tudatosítását, gyógyulását.

Ultrarövid Terápia®

Közösen eljutunk a belső igazságodhoz, támogatlak, hogy a megoldás, a felismerés benned szülessen meg. Így történik meg a változás.

Ekam kör

Az Ekam több mint egy struktúra, több mint egy épület. Az Ekam egy erőteljes lény, aki meghallja a szívbéli szándékaidat és valóra váltja azokat.

Hangtál kezelés

Jótékony hatásai: oldják a stresszt, az energetikai blokkokat, ellazítják a fáradt izmokat, beindítják a szervezet öngyógyító folyamatait.

Scroll to Top