EKAM kör

Az Ekam kör egy bölcső a keresőknek és felébredetteknek, amely a spirituális fejlődést támogatja.

Olyan, mint egy műholdas hajó, mely az Ekam erejéhez hangolódik, segítve az egyéneket, családokat és csoportokat elmozdulni a boldogtalanságból a csodálatos állapotokba, a kapcsolat nélküli állapotból a kapcsolódás állapotába, az elválasztottságból az egységbe.

Célja, meggyógyítani a szíveket, lelkeket, a fizikai testet és a jövő generációját.

ekam-farkas-kata

Az Ekam kör programjai

1. hét: Hozzáférés az univerzális intelligenciához
2. hét: Egészség és vitalitás
3. hét: Szeretet a családban
4. hét: Prosperitás (siker)
5. hét: Stressz elengedése
6. hét: Szenvedély a munkában
7. hét: Intelligencia
8. hét: Eltávozottak elengedése

Amikor a nyolcadik hétnek vége, a körforgás automatikusan újraindul a következő héten, visszatérve az első témához, nagyobb erővel.

Jelentkezés a programra

Az Ekam-ról

Az Ekam egy misztikus erőtér. Egy egyedi építmény, egy struktúra, ami kombinálja a Föld energiáit és a kozmikus energiákat, ezáltal létrehozva egy erőteljes energiamezőt.

Bárki, aki az Ekam szentélyében meditál, képes lesz hozzáférni ehhez az erőteljes energiamezőhöz és erőfeszítés nélkül képes mélyen elmerülni a meditatív állapotban.  

A szentély Chennaitól 80km-re fekszik Dél-Indiában. 9 toronya van, ami a 9 bolygó energiáit egyesíti. 4 bejárata a 4 égtáj szerint helyezkedik el, előttük szentséges motívumokkal, melyek tisztítják az energetikai testet: Észak-elefánt (spirituális bölcsesség), Dél-oroszlán (spirituális védelem), Kelet-tehén (spirituális ébredés), Nyugat-ló (spirituális bölcsesség).

Az Ekam ugyanakkor több mint egy struktúra, több mint egy épület. Az Ekam egy erőteljes lény, aki meghallja a szívbéli szándékaidat és valóra váltja azokat.

Programok a személyedre szabva

Védikus életvezetés

Ez egy átfogó terápiás rendszer, mely magába foglalja a fizikai test, az érzelmek, az elme és az emberi kapcsolatok tudatosítását.

Ultrarövid Terápia®

Közösen eljutunk a belső igazságodhoz, támogatlak, hogy a megoldás, a felismerés benned szülessen meg. Így történik meg a változás.

Scroll to Top