EKAM kör

ekam-farkas-kata

Mindannyian keressük azokat a lehetőségeket, melyek a felgyorsult világunkban lelassítanak és fókuszáltan adnak segítséget a jelen feladataink könnyedebben való megoldásaihoz. Tisztább rálátást szeretnénk, eszközöket a tovább fejlődésre, megoldásokat arra, hogyan tarthatjuk fenn nyugalmunkat és a belső harmóniát.

Egy olyan különleges csoportos programra hívlak, mely mindamellett, hogy old és feltölt, otthon is gyakorolható módszereket ad a kezedbe, melyek rendszeres gyakorlása által megerősítheted magadban a megtapasztalt állapotot.

Az EKAM kör heti programjai egy folyamatos fejlődést hozhatnak az életedbe, de nem épülnek egymásra, így bármikor csatlakozhatsz.

Részt vehetsz a programon

  • heti rendszerességgel
  • az általad kiválasztott téma napján.

Akkor ajánlom neked az EKAM kör programját, ha

  • igényed van arra, hogy egy emelkedettebb energetikai térben képezd magad
  • a heti témák bármelyike megérint
  • kedveled a csoportos foglalkozásokat
  • olyan eszközöket szeretnél, melyekkel minden nap tehetsz a jóllétedért
  • szeretnéd könnyedebben kezelni a mindennapi feladataidat
  • szeretnél feltöltődni.

A program fő pontjai:

Előadás – az ősi bölcsességekről modernkori filozófusok szemszögéből

Meditáció – lecsendesítjük az elmét, megláthatod a saját igazságodat, elmélyítjük a hallottakat

Áldás (deeksa) – egy természetes energiaátvitel, melynek során tested minden sejtje megtelik kegyelemmel

Az indiai O&O Akadémia avatott mitrájaként várlak szeretettel ezekre a csodálatos folyamatokra, melynek célja, meggyógyítani a szíveket, lelkeket, fizikai testet, és a jövő generációját.

A program nem kötődik egyetlen vallási nézethez sem.

Az Ekam kör programjai

1. Hozzáférés az univerzális intelligenciához

Amikor elengeded a "mindent én akarok megoldani feszültségét" és éber leszel az Univerzális intelligencia befogadására a világod kitágul. Átlátsz a határaidon, új ötletek áramolnak az életedbe, megnő a kreativitásod. Felfigyelsz olyan számodra kedvező eseményekre, melyek harmonikus együttállásban vannak a szándékaiddal, ezzel gazdagítva a mindennapjaid. Egyre inkább képes leszel szebb és nyugodtabb állapotból szemlélni az életed, aggodalom, félelem és megrögzöttég nélkül élvezni azt. Fedezd fel és bízd rá magad az Univerzális intelligenciára!

2. Egészség és vitalitás

Az egészség testünk, mentális állapotunk és energetikánk összhangban lévő állapota. A vitalitással teli életed új erőforrásokhoz juttat, melyben teljes cselekvő képességed használni tudod. Stresszes állapotunk, testi tüneteink jelzés értékűek, felhangosítják a disszharmóniát, rámutatnak a kibillent állapotunkra és arra predesztinálnak, hogy másik utat válasszunk. Töltsd meg életed nyugalommal, a BÉKE a gyógyulás természetes állapota.

3. Szeretet a családban

A család egy nagyon szoros kötelék. Ideális esetben az összetartozás, a biztonság, a kiszámíthatóság forrása az életünkben. Ha megadatik ennek az élménye boldog gyermekkor és harmonikus felnőttkor az ajándékunk. Értékeld a családtagjaidat pusztán azért, mert részesei az életednek, és fontos dolgokra tanítanak.

4. Siker és bőség

Amikor elengeded a "mindent én akarok megoldani feszültségét" és éber leszel az Univerzális intelligencia befogadására a világod kitágul. Átlátsz a határaidon, új ötletek áramolnak az életedbe, megnő a kreativitásod. Felfigyelsz olyan számodra kedvező eseményekre, melyek harmonikus együttállásban vannak a szándékaiddal, ezzel gazdagítva a mindennapjaid. Egyre inkább képes leszel szebb és nyugodtabb állapotból szemlélni az életed, aggodalom, félelem és megrögzöttég nélkül élvezni azt. Fedezd fel és bízd rá magad az Univerzális intelligenciára!

5. Stressz elengedése

A stressz mindennapi életünk szinte elkerülhetetlen része. Ha te nyugodtabb is vagy, folyamatosan érzékeled a körülötted lévő világ impulzusait. Nehéz kívülálló szemlélőként megérintődés nélkül létezni. A reakciódat viszont képes vagy szabályozni. Törekedj arra, hogy az alaphangulatod a nyugalom, az öröm, a bátorság, a teljesség legyen. Ezek lesznek a leginkább döntő faktorok abban, hogy a jövőbeni eseményeid hogyan fognak kibontakozni, azaz, hogy milyen állapotban szólítod meg a kihívásaidat, problémáidat. Teremtsd meg magadban a harmóniát és minél nagyobb részben terjeszd ki a környezeted is!

6. Szenvedély a munkában

Egy tisztán megfogalmazott cél inspiráló és előre vivő. Az életed minden aspektusában jelen van, érinti annak teljes egészét. Képes vagy szenvedéllyel cselekedni annak megvalósulásáért. Ha nincs kijelölt célod, felteszed a kérdést: "miért". Elveszik a lelkesedésed, üresé válsz és mellé megjelenik egy sürgető érzés benned, hogy újat keress. Bármi is a munkád, abban tűzz ki célokat, örömmel és élvezettel igyekezz azt a lehető legegyenesebb úton elérni!

7. Intelligencia

Érdeklődésed a környezeted felé, az újdonságok befogadása, a mindenkori tanulás része az életednek. Tedd játékossá, mint egy gyermek, aki éppen felfedezi a világot. Az új ismeretek integrálása bővíti az intelligenciád, ne szabj neki gátat a kudarctól való félelmeiddel, a siker hajszolásával. Csodálkozz rá a világra, légy nyitott az újra, tedd tudatossá intelligenciád fejlesztését!

8. Eltávozottak elengedése

A tisztelettel és szeretettel teli elbúcsúzás könnyíthet a halál általi elválasztódás fájdalmán. Itt maradtál, a te életed tovább folyik. Érdemes-e úgy élned, hogy a megváltoztathatatlan tény beárnyékolja a mindennapjaidat? Éld meg a szomorúságod és vidd tovább az életed a békés, szeretettel teli elfogadás élményével!

Jelentkezés a programra

Az Ekam-ról

Az Ekam egy misztikus erőtér. Egy egyedi építmény, egy struktúra, ami kombinálja a Föld energiáit és a kozmikus energiákat, ezáltal létrehozva egy erőteljes energiamezőt.

Bárki, aki az Ekam szentélyében meditál, képes lesz hozzáférni ehhez az erőteljes energiamezőhöz és erőfeszítés nélkül képes mélyen elmerülni a meditatív állapotban.  

A szentély Chennaitól 80km-re fekszik Dél-Indiában. 9 toronya van, ami a 9 bolygó energiáit egyesíti. 4 bejárata a 4 égtáj szerint helyezkedik el, előttük szentséges motívumokkal, melyek tisztítják az energetikai testet: Észak-elefánt (spirituális bölcsesség), Dél-oroszlán (spirituális védelem), Kelet-tehén (spirituális ébredés), Nyugat-ló (spirituális bölcsesség).

Az Ekam ugyanakkor több mint egy struktúra, több mint egy épület. Az Ekam egy erőteljes lény, aki meghallja a szívbéli szándékaidat és valóra váltja azokat.

Programok a személyedre szabva

Védikus életvezetés

Ez egy átfogó terápiás rendszer, mely magába foglalja a fizikai test, az érzelmek, az elme és az emberi kapcsolatok tudatosítását.

Ultrarövid Terápia®

Közösen eljutunk a belső igazságodhoz, támogatlak, hogy a megoldás, a felismerés benned szülessen meg. Így történik meg a változás.

Ekam kör

Az Ekam több mint egy struktúra, több mint egy épület. Az Ekam egy erőteljes lény, aki meghallja a szívbéli szándékaidat és valóra váltja azokat.

Hangtál kezelés

Jótékony hatásai: oldják a stresszt, az energetikai blokkokat, ellazítják a fáradt izmokat, beindítják a szervezet öngyógyító folyamatait.

Scroll to Top